Szolgáltatás

Csodálatos méhpempő magyarországi és erdélyi méhészetekből

Értékes méhpempő hazai termelőktől
Értékes méhpempő hazai termelőktől

A természetes és hatékony gyógymódok után kutatva talán minden ember hallott már a méhek által létrehozott méhpempőről. Ez a kimagaslóan hatékony méhpempő magyarországi és erdélyi méhészetekből származik.

Ez egy olyan táplálék a méhkaptárban, amelyet csak az újonnan született méhek fogyasztanak három napig, illetve az egyedüli a királynő, aki élete során ezzel táplálkozik. A méhkirálynő abban különbözik a többi méhtől, hogy ő sokkal nagyobb és tovább is él, mint a többi szorgos szolgája. Ezt a csodaszert az 1960-as évektől kezdték egész világszerte keresni és kutatni.

Sokan úgy gondolják, hogy ennek a szernek a használatával megőrizhetik fiatalságukat, fittségüket és egészségüket még nagyon idős korban is, továbbá a hosszú élet titkának is tartják. Ezt a remek táplálékkiegészítőt nagyon sokan használják, mivel rengeteg benne az ásványi anyag és még sok olyan vitamin, amikre az emberi szervezetnek szüksége van.

150 biológiai anyagot tartalmaz, ezekben vannak redukáló cukrok, glükóz, szacharóz és maltóz is. Tehát a méhpempő magyarországi és erdélyi méhészetekben termelődik és születik meg, ezekkel a sokféle összetevőkkel együtt.