Webáruház

Praktikus ProForm futópad remek áron

Jó választás a ProForm  futópad
Jó választás a ProForm futópad

Egyszerűsége ellenére a futás az egyik leghatékonyabb mozgásforma. Ugyanis nem csak az izmainkat erősíti, hanem a keringési rendszerünket is, valamint az állóképességet és a kitartást is fejleszti.

Azonban nem mindig jut időnk elmenni kocogni egyet a közeli parkba vagy a futópályára. A ProForm futópad otthon is használható, így mindig van lehetőségünk egy kis testmozgásra. Ez a szerkezet a futógépek új generációját képezi. Most a FittSport webáruházban akciós, bevezető áron juthat hozzá, ezért kár lenne elszalasztani ezt a remek lehetőséget.

A ProForm futópad erős vázszerkezetének köszönhetően igen jól bírja a gyűrődéseket, az erős motorja rendkívül csendesen üzemel, így nem zavarja a szomszédokat edzés közben. Az sem gond tehát, ha csak este ér rá kicsit tornázni.

A ProForm futópad 16 edzésprogramja között találhat súlycsökkentő és teljesítményképesség-növelő edzéseket is. Tartsa magát jó formában és növelje állóképességét e remek szerkezet használatával. A tárolása nem jelent gondot, mert edzés végén a futófelület felhajtható, és így kis helyen is elfér a berendezés.