Webáruház

A díszüveg maradandó dekoráció

Emlékezetes díszüveg

Az italos palackokat és üvegeket általában ki szokta dobni az ember a szelektív kukába. Azonban egy díszüveg teljesen más sorsra vár, hiszen nehéz szívvel dobna ki egy olyan üveget, amelyik jelentéssel bír.

Ha valaki volt olyan kedves és megajándékozta Önt egy díszüveges borral egy jeles alkalomra, akkor azt biztosan céltudatosan tette. A díszüveg akkor szokott számításba kerülni, amikor igazán fontos eseményre készül az ember és szeretne minél nagyobb meglepetést okozni. Ha a borra esik a választása, akkor bizony, van ami közül válogatni. Olyan csodás üvegek vannak ugyanis a borkereskedésekben, amelyek mellett nem lehet csak úgy elmenni. Egyes példányok szinte már szobornak számítanak.

Egy autókedvelőnek a polcán csodásan fest egy retro kocsi formájú díszüveg, amelyben még mindig ott a finom nedű. Azonban ezek az üvegek még üresen is igazi, egyedi dekorációs tárgyként néznek ki, úgyhogy nem valószínű, hogy a tulajdonosuk azonnal megszabadul tőlük, ha kifogytak akkor sem. A díszüveg mindig felhívja arra a figyelmét, hogy milyen jeles nap alkalmából kapta azt.