Szolgáltatás

Maya Banks könyveinek irodalmi értéke

Maya Banks könyvek

Az amerikai irodalomnak számos nagy alakját lehetne megemlíteni, akik munkásságuk révén világraszóló hírnévre tettek szert. A Maya Banks könyvek kitörölhetetlenül bevésték az írónőt a világirodalom arcképcsarnokában, hiszen korunk egyik kiemelkedő, termékeny, ugyanakkor színvonalas alkotójáról van szó.

Általában már a könyvek címe elárulja, hogy az írónő milyen műfajt képvisel. A „Vénuszdombi mesék”, az „Édes megadás”, a „Mámor” trilógia, az „Utolsó lélegzetig”, a „Második esély”, a Szabadság kulcsa” egyértelműen megmutatják, hogy a Maya Banks könyvek az erotikus irodalmat gazdagítják.

Bár igaz, hogy sokan értéktelennek tartják ezt a műfajt, nyilván a sok igénytelen iromány miatt, azonban nem szabad általánosítani vagy előítélettel viszonyulni az erotikus irodalomhoz, amíg az ember nem olvasott a Maya Banks könyvek közül egyet sem.

Nyilván, hogy a siker hátterében nem az igénytelenség és az irodalmi színvonal sárba tiprása áll, hanem mindaz, ami ennek a műfajnak is megadja az értékét. A Maya Banks könyvek nem véletlenül váltották ki az olvasó közönség érdeklődését.