Webáruház

Kényelmes szállítás a motoros táskával

Motoros táska

A motorkerékpár vezetése nagy figyelmet igényel, amit semmilyen zavaró tényező nem terelhet el. A motoros táska a kényelmes és biztonságos motorozást segíti elő.

A ridestyle.hu webáruház kínálatában ez a típusú termék is megvásárolható többféle változatban. Az A-Pro márkájú tanktáskák univerzálisak, bármelyik motorra felszerelhetőek, amelyeket a nagy ellenállású mágnessel lehet a tankhoz rögzíteni. Az oldalzsebekben kiválóan tárolhatóak a kisebb tárgyak, mint a kulcsok, iratok. A motoros táska lehetővé teszi, hogy a motorosok ne kelljen nélkülözzék kedvenc járművüket, ha valamit szállítani kell, mivel a 25-31 literes változatban sok minden elfér.

A tanktáskán kívül, a termékpalettán más motorra szerelhető táska is megvásárolható, ilyen a laptop, notebook vagy a nyeregtáska. Ezeken kívül még sok más motoros táska is fellelhető, mint például az oldaltáska, a combtáska és a hátizsák, a hosszabb útra indulóknak pedig a túratáska oldja meg a szállítási kérdéseket. Az ehhez tartozó kellékekről sem feledkeztek meg a bolt üzemeltetői.