Vásárlás

Egyedi üveges ajtó

Üveges ajtó a tágasabb lakásért
Üveges ajtó a tágasabb lakásért

Az emberek sok esetben a különleges, általuk elképzelt dolgokat részesítik előnyben, ezért ha szeretné, akkor a Galaxy Ajtó elkészíti Önnek álmai ajtaját. Az üveges ajtó minden szempontból különlegesnek mondható, hiszen a fa és az üveg ötvözete nagyon jó párost alkot. Az új technológiával megspékelve azonban még fantasztikusabb nyílászárók kreálhatók.

Ez a modern technológia nem más, mint a vákuumfóliázás. Ezek az ajtók hasonlóak az MDF ajtókhoz, hiszen ugyanazzal a masszív szerkezettel rendelkeznek. Az üveges ajtó belseje styrofoammal van kibélelve, az ajtóba marással kerül bele az adott minta és erre ráhelyezik a 0,4 mm vastag fóliát, ami természetesen nem több, hanem egyetlen darabból áll, így a falcoknál nincsenek illesztési rések.

Ennek a típusú nyílászárónak a vastagsága 42 mm, ami viszonylag nem túl vastag és nem is túl vékony, hanem pont ideális belső ajtónak. A vákuumfóliázott üveges ajtó 92×210 cm-ig és 15 cm-es falvastagságig alapáras és ezen felül felárral rendelhetők, de ha Ön a fenti méreteknél kisebb ajtót szeretne, az is megoldható.