Webáruház

Készségfejlesztő a 3d puzzle

3D puzzle
3D puzzle

Azt mondják, hogy az ember születésétől fogva vagy tehetséges vagy nem. De ez csak fél igazság, hiszen gyermekkorban a játékok által nagyon sokat lehet fejlődni. A 3d puzzle például fejlesztheti a kicsik kombinációs és megfigyelő képességeit, azon túl, hogy szórakoztatóak és sikerélményt nyújtanak, amikor a gyerek kirakja őket.

Ráadásul igen jó családi program együtt játszani a kicsikkel a jó meleg szobában. Hiszen egy szülő számára nincsen szebb muzsika a gyermeke boldog kacagásánál, a kicsi számára pedig meghatározóak a szülőkkel való játékos órák. Webáruházunkban többféle 3d puzzle is megvásárolható igen jó áron.

Kétéves kortól ajánlatos például az Educa szín és formarakó 3d puzzle, ami egy kis vonatot ábrázoló kirakó, aminek a lényege, hogy a különböző színű darabokat a megfelelő helyre illesszék. Ez egy rendkívül jó készségfejlesztő játék a számukra. Lépjen be Ön is ebbe az internetes áruházba és válogasson a bőséges választékból, aztán ha megtalálta a megfelelőt, megrendelheti azt néhány kattintás segítségével!