Webáruház

Faaprító többféle kialakításban

faaprító
Faaprító

Rendkívül strapabíró gépeknek számítanak, hiszen képesek elviselni a nyesedék közé keveredett fémtárgyakat sérülés nélkül. A faaprító különleges zúzórotorral rendelkezik.

Ez mozgatja a kalapácsokat, amelyek felaprítják a hulladékot. Elsősorban közterületeken, erdészetekben, ültetvényeken jelent előnyt a használata. A vágástéren olykor rengeteg nyesedék keletkezhet, aminek a feldolgozásához elengedhetetlen segítséget jelent egy hatékony faaprító.

Többféle kivitelben és teljesítményben érhető el a Penda Kft. jóvoltából. A faaprítók megvásárlására és bérlésére egyaránt lehetőség nyílik. Az adott feladat szintjéhez mérten, érdemes kiválasztani az ideális gépet.

A speciális funkciók szintén sokat számítanak a hatékony munka szempontjából. A paraméterekkel kapcsolatban pontos leírás található minden modell mellett. Ez alapján egyszerűbben kiválasztható a szükséges változat, hiszen nem mindegy, hogy hány lóerős faaprítót kívánunk beszerezni. Egyes modellek kialakítása lehetővé teszi a 80 km/h közúti közlekedést is, a rugózott futóműnek köszönhetően.