Vásárlás

Gyermek harisnya minden szezonra

gyermek harisnya
Gyermek harisnya

A nagyobb lánykák már előszeretettel viselnek szoknyákat, csinos ruhácskákat. A szép kivitelezésű és kényelmes gyermek harisnya éppen ezért elengedhetetlen a ruhatárukból. Az egészen kicsikre általában kötött, vastagabb anyagú harisnyákat adnak az anyukák. Ahogy a babák apró hölgyekké válnak, már változnak az igényeik.

Ők is szívesen hordanának olyan ruhákat, amelyek hasonlítanak az anyukájuk öltözékeire. A selymes, puha tapintású harisnya valamilyen vagány színben remek kiegészítője a kislányok divatos szettjeinek. A gabriellaharisnya.hu webáruházban minden szezonhoz illő, többféle színű és méretű gyermek harisnya kapható jó áron.

Az egyszerű fehér vagy fekete daraboktól kezdve, a színeseken át a mintásakig rengeteg szép modell elérhető. A hidegebb időben tökéletes választás a lágy, meleg pamut gyermek harisnya, a melegebb napokon pedig jöhet egy vékonyabb anyagú változat. Rövidnadrághoz, ruhácskához, szoknyához egyszerűen ideális. Nézze meg gyermekével együtt a kínálatot és válasszák ki a kedvenc darabokat!