fenyő íróasztal
Webáruház

Fenyő íróasztal minden korosztálynak

Vannak bizonyos bútorok, amelyek elengedhetetlen részük a gyerek- vagy a dolgozószobának. A fenyő íróasztal, akár az iskolásoknak a tanuláshoz, akár a felnőtteknek az otthoni munkavégzéshez nagyszerű választás, mivel természetes környezetet biztosítva segítik a mindennapi feladatokat, az internetes böngészést vagy a vásárlást.

Masszív, strapabíró tulajdonságának köszönhetően, a nyomtató, a laptop és egyéb kisebb eszközök tárolhatóak rajta. Termékeink között található kisebb és nagyobb modell, ahogy választható fiókos vagy anélküli, de billentyűzetnek kialakított hellyel rendelkező változat is. Ha a helytakarékos megoldást választaná, ajánljuk figyelmébe a sarok fenyő íróasztalt, amivel kényelmesen berendezhető a szoba vagy az iroda helyisége.

Manapság egyre több ember dolgozik otthon vagy viszi haza a munkát, amihez nagy segítség, ha egy minőségi, stílusos darabot választunk. A weboldalunkról megrendelt bútorok többségét lapra szerelve szállítjuk házhoz. Tekintse meg a fenyő íróasztal kínálatot az otthona kényelmében és rendelje meg egyszerűen a kiválasztott modellt!