Webáruház

Igazán szép a Vlies tapéta

Vlies tapéta

Bármennyire is nívós, szép és egyedülálló a kiszemelt tapéta, ha a felragasztás rosszul megy végbe, kimaradnak bizonyos lépések, akkor kifogástalan végeredményre senki sem számíthat.

Nincs ez másképp a Vlies tapéta esetében sem, amelyik teljes mértékben leveszi a tulajdonosokat a lábukról. Azonban fontos megjegyezni, hogy ennek a falra történő feltevésekor vannak dolgok, amelyekre oda kell figyelni. Például a nehezebb Vlies tapéta tekintetében mindig javasolt a speciális ragasztót a gyártói előírásoknak megfelelően használni. Illetve szükség esetén érdemes ehhez 20-30%-os diszperziós ragasztót is hozzáadni.

A Vlies tapéta felragasztásánál az is lényeges mozzanat, hogy a soron következő tapétacsíkot az előzőhöz illesztve tegye fel a tulaj. Ezt kefével vagy hengerrel érdemes elsimítani. Ha ennél a lépésnél ragasztómaradékkal találkozik az ember, akkor azt egyből el kell távolítani. A tapétázandó helyiségben kerülni kell az erős fűtést és a nagy huzatot. Ezeket betartva a Vlies tapéta sokáig ép és mutatós marad.