Webáruház

A roppant tartós szórólaptartó

Tartós szórólaptartó

Nem mindegy, hogy a különféle marketing-, reklámeszközök milyen anyagból készülnek. Például az akril üveg szórólaptartó amellett, hogy igen kellemes vizuális élményt biztosít, ami megnyeri a vevőket, rendkívül tartós is.

Ennek köszönhetően, a tulajdonos biztos lehet benne, hogy nem csupán egyszer tudja ezt használni, hanem több száz alkalommal. Azért is lényeges ezt a tulajdonságot figyelembe venni, mert egy ilyen mutatós szórólaptartó fontos eleme a konferenciáknak, kiállításoknak. Ez ott kell legyen az összes olyan rendezvényen és bemutatón, ahol az adott cég szeretné szórólapjait terjeszteni. Sok webshoptól megvehető az az egyedülálló szórólaptartó, amelyik a kialakítása révén három vagy négy részre is osztható.

Ezáltal az egyik tartóban részben több, különböző grafikájú információs anyagot is el tud helyezni a szakember. A szórólaptartó célszerűségét igazolja, hogy ez nyugodtan elhelyezhető nagyobb asztalokra, pultokra vagy a kültérre bárhol. Egy ilyen előnyös eszköz igen olcsón megrendelhető a www.display-store.hu oldalon.