Szolgáltatás

Így zajlik egy zsírleszívásos műtét?

Dr Falus

A rövidebb út, legyen bármiről is szó, mindig csábítóbb, mint a hosszabb verzió. Így a tökéletes alak eléréséhez is jobban hangzik a zsírleszívás, mint a sport vagy a diéta. Legalábbis addig, amíg valaki utána nem néz, hogy miként is megy végbe egy ilyen beavatkozás, ugyanis a zsírleszívás egy nem túl kellemes eljárás, sem látványban, sem érzésben.

Persze altatásban történik, így a látvánnyal nem kell megbirkózni, de az ébredés utáni percek, órák és napok enyhén szólva nem túl kellemesek. Természetesen, aki bírja a fájdalmat és úgy véli, hogy megéri némi kellemetlenség azért, hogy szinte azonnal vékonyabb, formásabb és csinosabb legyen, akkor bátran belevetheti magát, mivel ez már rutineljárásnak számít és szinte semmilyen rizikóval nem jár.

Annyi veszélye van, mint bármelyik másik műtétnek, de ez olyan kicsi, hogy igazán be lehet vállalni a dolgot. Különösen, ha olyan profi végzi, mint Dr Falus, aki nagy szakértelemmel, tapasztalattal és rutinnal rendelkezik, persze korszerű felszereléssel dolgozik egy igazán színvonalas klinikán. Ha őt választja, akkor biztos lehet a szép végeredményben, így érdemes lehet felkeresni, illetve időpontot kérni konzultációra.

Hiszen jobb esetleg kicsit várni Dr Falus szakértelmére, mint egy kevésbé megbízható specialistához menni csak azért, hogy minél hamarabb átessen a dolgon. A zsírleszíváshoz is ugyanolyan alapos tudás szükséges, mint egyéb plasztikai vagy életmentő műtétekhez, különben megnő a kockázat és a végeredmény sikeressége is kérdésessé válik.

Hiszen nem mindegy, hogy miként történik a zsírleszívás, mindenhol egyenletesen kell végigmenni és például combok esetében arra is figyelni kell, hogy a kettő egyforma legyen, mert ha nem, akkor igazán furcsa látvány születne. Tehát, mindenképpen olyan valakit kell keresni, akibe meg lehet bízni. Aki ellátogat Dr Falus rendelőjébe, az pontosan ezzel az érzéssel fog távozni, hogy nyugodtan rábízhatja magát. Ha Ön is arra a döntésre jutott, hogy elvégezteti ezt a korrekciót, akkor keresse fel bátran!