Webáruház

A kompakt fénycső eloszlatja a számlák körüli félelmeket

Kompakt fénycső

A legtöbb ember szinte tartózkodik attól, hogy belekukkantson a postaládájába, a rettegés kiváltói pedig nem mások, mint a számlák. Azonban, azok a személyek, akik tisztában vannak a spórolási technikákkal, csakis olyan termékeket szereznek be az otthonukba, amelyek megtakarítják az energiát.

Ilyen a kompakt fénycső is, aminek a megtakarítási kapacitása 73%, egy hagyományos izzólámpával szemben. Ezek a világítási alkalmatosságok beszerezhetőek a www.ledison.hu weboldalról is, a cég pedig arra is vállalkozik, hogy a vásárlónak egészen a küszöbéig juttassa el a csomagot. A kompakt fénycső több színhőmérsékletben is kapható, mind hideg, mind meleg változatokban.

Tulajdonképpen 2700 és 6000 Kelvin között egy rendkívül gazdag skála várja az érdeklődőket. Ezeknek a termékeknek az élettartama meglehetősen hosszú, összesen 10.000 órán át képesek hibátlanul működni. Az említett honlapon többféle verzió is elérhető, többek között a két- és négycsapos, de raktáron van a germicid, a betekerhető és az indukciós kompakt fénycső is.