Webáruház

A műanyag ablak javítása és karbantartása

Műanyag ablak

A lakások felszereltsége is nagy változásokon esett át az elmúlt évtizedekben. A műanyag ablak roppant praktikus és hasznos találmány. Hazánkban már nem számít újdonságnak, azonban a legtöbben úgy gondolják, hogy a megvásárlásuk és beszerelésük után a tisztításukon kívül semmi más dolguk nincs vele.

Ez az elképzelés azonban nem teljesen fedi a valóságot. Tény, hogy a műanyag profilok nem igényelnek semmilyen karbantartást, azonban a vasalat elemekre ez nem igaz. Ha elhanyagoljuk az időnkénti szervizt, komoly problémákkal szembesülhetünk. Egy ilyen lehet az, ha beázik a műanyag ablak.

Ennek lehet egy teljesen banális oka, mégpedig az ablak alján lévő vízrés eltömődése. Ha nem ez a probléma okozója, akkor lehet szó olyan hibákról, amelyek kiküszöbölésében segíthet az Ablakdoktor. A műanyag ablak és nyílászáró javításával foglalkozó cég nagy tapasztalattal rendelkezik az olyan hibák elhárításában, amelyek következtében az ablak nem megfelelően működik. Legyen szó akadó, kattogó ablakról, leesett vagy lötyögő kilincsről, minden esetben hívja az Ablakdoktort!