Webáruház

Infraszauna: szaunázás tikkasztó hőség nélkül

Kétszemélyes infraszauna
Kétszemélyes infraszauna

A hagyományos finn szaunázást sokan nem bírják, egészségügyi vagy kényelmi okok miatt, ezért inkább lemondanak a pozitív hatásokról is. Szerencsére ma már széles körben van lehetőség infraszauna igénybe vételére is, ami nem magas hőmérséklettel éri el a test felmelegedését, hanem infrasugarakkal.

Az infraszauna ugyanúgy melegíti fel a bőrt, mint a napfény, azzal a különbséggel, hogy semmilyen káros hatása nincs. Az infrasugarak behatolnak a bőr alá és ott alakulnak át hővé, így nincs szükség a kabinban magas, elviselhetetlen hőségre ahhoz, hogy élvezhessük a szaunázás előnyeit. Ellentétben a finn változattal, az infraszauna szív és érrendszeri betegségekben szenvedők, de még gyermekek által is használható.

Fellelhető egy-, két-, három- és négyszemélyes változata is, így egyedül vagy akár a család többi tagjával egyszerre is élvezheti a szaunázás méregtelenítő, bőrszépítő, immunerősítő, érfal erősítő, kalória égető, fájdalomcsillapító és stresszoldó hatásait. Ha már gondolkodik az infraszauna beszerzésén, akkor látogasson el a www.szauna.hu weboldalra és tekintse meg a széles kínálatot, amiben most számos kedvező akcióra is bukkanhat!