Webáruház

Vakondriasztó a rágcsálók ellen

Hatékony vakondriasztó
Hatékony vakondriasztó

A kerti munka nagyon szép, de fárasztó tevékenység, ám a gyönyörű látvány és a szép termés kárpótolja a gazdákat a fáradságukért. De néha a munkájukat tönkreteszi néhány vakond, hiszen ezek a rágcsálók feltúrhatják az egész kertet. Ez ellen pedig mindenképpen tenni kell, például egy hatékony vakondriasztó segítségével.

Az itt található webáruház hasznára lehet a gazdáknak, hiszen olyan riasztókat, csapdákat forgalmaz, amelyekkel elkaphatják vagy pusztán csak elriaszthatják a kártevő rágcsálókat. Megemlítenénk például az elemes vakondriasztó készüléket, amelyik 100 négyzetméteres hatósugarú ultrahangot kibocsájtó berendezés.

Ezek a hangok hatással vannak a vakond idegrendszerére, így az elhagyja a védett területet. Ez a vakondriasztó vízálló, tehát esőben, hóban is remekül működik. A benne található elemek 4-6 hónapon keresztül kiválóan funkcionálnak. Érdemes elhelyezni közvetlenül a vakond járata fölé. Legyen Ön is a vásárlója ennek az áruháznak és meglátja, többé nem lesz baja a hívatlan „vendégekkel”!