Egészség

Kell az adó 1 százalék a rák ellen

Adó 1 százalék
Adó 1 százalék

Sajnos, vannak olyan kicsik, akiknek nem felhőtlenül telik a gyerekkoruk. A rák elleni harc bizony nem könnyű, és rengeteg erőforrás kell hozzá. Ez azt jelenti, hogy aranyat ér az adó 1 százalék felajánlása. Nagy szükség van a steril szobák kialakítására a fertőzések elkerülése érdekében.

Ugyanakkor a gyógyszerek is igen sok pénzbe kerülnek. A családnak meg kell oldania a rendszeres utaztatást és a kórházi látogatást. Az adó 1 százalék a kórházaknak is jól jöhet, hiszen folyamatosan jelennek meg az új, modern gépek. Kellenek az egyéb orvosi eszközök is a kicsik gyógyítása érdekében.

A laboratóriumi vizsgálatok elvégzése is sok pénzbe kerül, pedig nagy szükség lenne rájuk az eredményesebb gyógyíttatás érdekében. Ennek alapján tehát jól látható, hogy az adó 1 százalék hatalmas segítséget jelent a leukémiások kezelése esetében.

A fentebb jelzett linken további információkat gyűjthet az adakozás mikéntjéről. Előre köszönjük a felajánlását a kis betegek nevében is, akik az Ön segítségének köszönhetően nagyobb eséllyel gyógyulhatnak meg.