Vásárlás

Kifejezetten tartós a flexibilis csemperagasztó

flexibilis csemperagasztó
Flexibilis csemperagasztó

Egy nagy terhelésnek kitett felület burkolása esetén komolyan meg kell nézni, milyen alapanyagokkal dolgozunk, hiszen ez dönti el, hogy gyakran kell majd javítást végezni vagy sem. A kopással szembeni ellenállóság fontos sok csempe esetében, de legalább ennyire oda kell figyelnünk a tökéletes kötőanyag kiválasztására is. A flexibilis csemperagasztó olyan képességekkel van megáldva, amelyek nagyban segítik a munkánkat, végül pedig hosszú idejű használhatóságot tesznek lehetővé.

Egyáltalán nem mindegy, hogy milyen feltételrendszerhez alkalmazkodó készítményt vetünk be, hiszen a fokozott terhelés átadása meghatározza, a fedőelemek terhelhetőségét. A flexibilis csemperagasztó olyan formában adja át a nyomást az aljzatnak, hogy közben nem engedi a repedés kialakulását.

Nincs annál szörnyűbb látvány, mint amikor a néhány hete vagy hónapja lefektetett járólapon először apró, majd egyre nagyobb hasadások keletkeznek. A flexibilis csemperagasztó ilyen formában megkímél bennünket a rendszeres javítási munkálatok elvégzésétől. Tudjuk meg, hogy pontosan mit ígérnek ezek az összetevők! Erről részletes tájékoztatást kapunk a felujitaswebaruhaz.hu oldalon.