Egészség

Kismama diéta a szoptatási időszakban

Kismama diéta

A kismamáknak nagyon vigyázniuk kell magukra, hiszen a magzatuk egészségét is védeniük szükséges, nemcsak a sajátjukat. Ezért, indokolt esetben a kismama diéta folyamatát is be kell vállalniuk, ami jó, ha orvosi felügyelettel vagy segítséggel történik. Számos egészségi problémát okozhat a mamának és a babának is a túlsúly.

Amennyiben Ön is hasonló gondokkal küzd, akkor tanácsos felkeresnie az alakorvoslas.hu weboldalt, ahol megismerheti a dr. Farkas Kitti által kidolgozott Alakorvoslás program kismamáknak kifejlesztett fajtáját. Persze azt mindenki tudja, hogy a terhesség alatt létezik egyfajta egészséges testsúlygyarapodás, viszont mind a túl kicsi, mind pedig a túl nagy problémákat eredményezhet.

A várandósság alatt is fontos az egészséges táplálkozás, lényegesebb, mint valaha. A kismama diéta azoknak a várandós kismamáknak is ajánlott, akiknek egyáltalán nincs súlyfeleslegük, illetve akik túlsúllyal küzdenek. Igénybe lehet venni akkor is, amikor a szoptatási időszak még tart, de formába szeretnének jönni minél hamarabb.