Vásárlás

A kölyökkutya etetése problémákkal járhat

Kölyökkutya etetése

Nincs könnyű dolga azoknak a gazdiknak, akik kiskutyákat nevelnek. Bizony nagyon oda kell figyelni a táplálásukra, mert a fejlődésük csak ekkor lesz tökéletes. Sajnos, többféle probléma is felmerülhet az emésztésük során.

A kölyökkutya etetése után előfordulhat hasmenés, hányás, hasfájás, görcsölés vagy rosszullét. Enyhébb esetekben nem muszáj rögtön az állatorvoshoz rohanni, hiszen az internetről vásárolható olyan készítmény, amelyik képes enyhíteni a gondokat.

A kölyökkutya etetése sokkal egyszerűbb lesz a fito-store.com weboldalán megvásárolható, növények felhasználásával készült termékek kismennyiségben való alkalmazásával. Például, a Nospas akkor használható, ha étvágytalanság vagy fogyás fordul elő. A Coron az emésztőrendszeri görcsöknél nyújthat segítséget.

A Donna a hormonális eredetű gondoknál jelenthet megoldást. Ha a kölyökkutya etetése problémássá válik, akkor a Prevul megvásárlása is jó ötlet lehet. Így megszüntethető a hányás és a gyomorsavtúltengés. A Darstap inkább a hasmenéskor nyújt segítséget.