Webáruház

A villanypásztor vezeték színe és működése

Villanypásztor vezeték

Önnel is megesett már, hogy a mezőt járva váratlanul kellemetlen élményben volt része, amikor hozzáért a szinte teljesen környezetébe olvadó elektromos kerítés vezetékéhez? Esetleg szomszédjai panaszkodnak az alig észrevehető, mégis nagy kellemetlenséggel járó villanypásztor vezeték működése miatt?

Amennyiben hasonló problémákat tapasztalt, áruházunk termékkínálatának élénk színű huzaljai a segítségére sietnek, hogy megelőzhesse a nem kívánt problémákat, bosszúságot vagy az esetleges konfliktusokat. A villanypásztor vezeték az optimális hatékonyság és a szigetelés érdekében készülhet rozsdamentes vagy horgonyzott acélból, illetve alumíniumból is, bár ez utóbbi alapanyagot számottevően ritkábban használják.

A gerjesztő periodikus magas feszültségű impulzusokat generál, amelyeket az ahhoz csatlakozó villanypásztor vezeték szigeteletlen részei szabadon továbbítanak az elektromos kerítésbe. A megfelelő működése nagyon fontos, hiszen az állandó jellegű, magas feszültségű elektromos áram izomgörcsök beálltát eredményezné az elő szervezetekben.