Webáruház

Vadász sapka a hideg ellen

Meleg vadász sapka

A fej védelme mindig nagyon fontos a hideg időben, mert ott veszíthetjük el testünk hőjének legnagyobb százalékát. Éppen ezért, a vadász sapka kifejezetten fontos, mert ha kihűl a homlokunk vagy a fejünk, akkor könnyen megbetegedhetünk.

Vadászat vagy téli túra során pedig elég sok időt fogunk a szabadban tölteni, ahol ki leszünk téve a fagynak és a hideg szeleknek. A vadász sapka ezért úgy lett kialakítva, hogy ellenálljon ezeknek a körülményeknek és megfelelő védelmet nyújtson a hideggel szemben.

A Shooter King vadász sapka kifordítható belsővel készült, ami nagyon praktikusnak számít, mert így olyan mintha két sapkánk lenne az egyben. A lehajtható fülvédő szintén egy opcionális megoldás, mivel csak akkor van rá szükség, amikor már igazán zimankóssá vált az időjárás.

A 100 százalék Candura nylon szolgál alapanyagul a vadász sapka különféle modelljeinek. Ezért a fejbőrünk kényelmesen fog szellőzni és véd a kihűléstől is. A SHOOTEX membrán még egy nagy előnynek számít, ami ezt a fejfedőt illeti.