Szolgáltatás

Miért érdemes a webáruház bérlést választani

webaruhaz_keszites_araA legnagyobb előnye, a webáruház bérlésnek a webáruház készíttetéssel szemben, hogy jóval kevesebb költséggel és biztonságos, profi informatikai háttérrel jár. Mielőtt azonban belevágunk a webáruház bérlés http://webaruhazkeszites-web.hu/webaruhaz_berles, – a későbbiek során nem kevés munkát igénylő – projektjébe, nem árt meggyőződnünk arról, hogy a kezelése nem kíván tőlünk olyan számítástechnikai ismereteket, aminek nem vagyunk a birtokában.

A webáruház bérlés másik előnye, ha olyan az ügyfélszolgálata,- ami főleg az elején – segítségünkre van abban, hogy elsajátítsuk a kezeléséhez szükséges ismereteket. Ezért mielőtt belevágunk egy tesztoldalon keresztül érdemes megismerni a szerkesztés, adminisztrálás folyamatát. A termékképek és a termékleírások feltöltésének technikáját.

Erre lehetősége van, ha a minibolt. hu oldalán igényel egy ingyenes tesztoldalt, amihez kap egy felhasználói útmutatót is. Ügyfélszolgálatuk minden felmerülő kérdésére készségesen válaszol e-mailben, telefonon, skype-on a hét minden napján, amennyiben igénye van rá.  A későbbiek során is minden technikai segítséget megadnak, ha a webáruház bérlést választják és megbízást adnak a webáruházuk elkészítésére, amit maximálisan az Ön elképzeléseihez igazodva készítenek el, például akár színvilágában, akár termékkategóriái felépítésében.