Webáruház

Shea vaj, a természetes bőrápoló

Shea vaj
Shea vaj

Napjainkban a shea fa magjából kinyert zsír egyre több kozmetikai termék összetevőjeként jelenik meg. Azonban a leghatékonyabb 100% tisztaságú formában, mivel a natúr shea vaj összetétele nagyon hasonlít a bőr természetes védőzsírjához. Így a shea vaj természetes módon tudja visszaadni a száraz bőr puhaságát, és képes újra rugalmassá tenni azt.

Közismert gyulladáscsökkentő hatása is, mely által pattanásos bőrre is kiválóan alkalmazható, sőt, a ráncok kialakulását is megelőzhetjük vele. Egyedülálló hatása az ajkakon is alkalmazható, így ajakápolóként is remekül helytáll. A shea vaj fontos tulajdonsága, hogy olyan bőrproblémákkal küszködők is alkalmazhatják, mint az ekcéma és a pikkelysömör.

Továbbá nemcsak hogy biztonságos számukra is, hanem a bőrbetegségek tüneteit is jelentősen enyhíti. A shea vaj fellelhető finomított változatban is, mely tökéletesen tiszta, illatmentes és fehér színű, valamint finomítatlan formában is megvásárolhatjuk, melynek magas az A-, E-vitamin és az antioxidáns tartalma, shea dió illatú és színe pedig sárgás.