Szolgáltatás

Mindenkinek szól a taxis vállalkozói vizsga

Taxis vizsga

Bátran ki lehet jelenteni, hogy amikor a gépkezelő jogosítvány megszerzéséről, a vállalkozói képzésről, a GKI vizsga letételéről vagy éppen egyéb tanfolyamokról van szó, a Transzport Studium a magas minőséget és kedvező árakat képviseli. A cégnél sokan döntenek a taxis vállalkozói vizsga mellett.

Ennek az elvégzését követően, ha valaki esetleg a járművét maga kívánja vezetni, akkor elvégezheti a személygépkocsis személyszállító gépkocsivezető szakkurzust is.

Ebből is látszik, hogy a Transzport Studium mindenre fel van készülve. A taxis vállalkozói vizsga emellett más okból is megfontolandó. Sokan gondolják úgy, hogy ez a képzés bizony jól jönne, de sajnos túl messze van a lakhelytől az iskola.

Ez sem probléma a vállalatnak. Az oktatóközpont több panzióval és munkásszállással van kapcsolatban, így a listaáraknál olcsóbban tud a hallgatóknak szálláshelyet ajánlani a tanfolyam idejére. A taxis vállalkozói vizsga letétele és a tanfolyam elvégzése ezért sokkal egyszerűbb lesz azoknak, akik vidékről, másik városból vagy országból jönnek Budapestre.