Webáruház

Nálunk a cross bukósisak szemüveggel is megvásárolható

Cross bukósisak szemüveggel

A cross motorozásnak itthon is jó pár rajongója és persze művelője van. Mivel ez egy különleges formája a motorozásnak, ezért megköveteli a nem mindennapi felszerelést. A cross bukósisak szemüveggel, mondhatni elengedhetetlen egy ilyen hobbinál, sportnál. Miben más a cross bukó, mint a többi?

A motorosok tudják, hogy nem mindegy milyen célra készül egy-egy fajta, hiszen a városi közlekedés például teljesen más típusút kíván. A cross motorozásnál alapfeltétel, hogy a sisak zárt legyen, ugyanakkor kényelmes is. A szellőztetést ezért egy első légszellőztetéses rendszer biztosítja, így a viselője biztosan nem fog belefülledni a sisakba, nem lesz elképesztően melege benne már néhány perc után.

A tornadohelmets.hu webáruházban ilyen kiváló minőségű és kialakítású cross bukósisak szemüveggel is kapható. A szemüvegnek az a szerepe, hogy védelmet nyújtson a szemnek nagy sebességeknél, ráadásul az erős napsugár hatását is ellensúlyozza. Tőlünk megvásárolhatja a sisakot és a szemüveget is egy rendelés keretében.