Webáruház

Széles a választék az ipari víztisztítók piacán

Ipari víztisztító

Ma már a gyárak, üzemek többsége alkalmaz valamilyen víztisztító módszert. Az egyik legszélesebb körben ismert és használt vízkezelési technológia az ipari víztisztító berendezés. A felhasználási területtől és a bejövő víz lebegőanyag tartalmától függően lehet a szűrő típusát kiválasztani. A szűrőnként eltérő résméret és hatékonyság is fontos szempont, ezt micronban mérik.

A legegyszerűbb módszer a szűrőházas vagy eldobható szűrőbetétes vízszűrő. Nagyon sokféle méretben és típusban kapható. Ehhez hasonló módon működik a visszamosható szűrőházas, tisztító vízszűrős készülék is. Ebben az esetben a betétek újra felhasználhatóak, a mechanikus tisztításnak köszönhetően.

Az ipari víztisztítók közül, a nagy szennyeződések szűrésére leginkább a multimédiás kavicsszűrő alkalmas. Az aktív szén szűrő kitűnő választás íz és szagtalanítás, valamint klórmentesítés esetén. Az ultraszűrő pedig az egyik leghatékonyabb ipari víztisztító, amivel baktériumokat, vírusokat is el lehet távolítani a vízből. A nagy igénybevételből fakadóan, szükséges időnként vegyszeres regenerációra.