Szolgáltatás

Öntözőrendszer telepítés lépésről lépésre

öntözőrendszer telepítés
Öntözőrendszer telepítés

A modern kor technológiája lehetővé teszi az életünk komfortossá tételét számos területen. Az öntözőrendszer telepítés tipikusan ezt a kategóriát képviseli, ám az igazság az, hogy még mindig akad néhány téves információ, ami az embereket eltántorítja a szóban forgó nagyszerű technika beszereltetésétől. Vegyük sorra ezeket az alaptalan hiedelmeket, hiszen a szakértők szerint minden pontra megvan a logikus magyarázat.

Az öntözőrendszer telepítéssel kapcsolatban az elsőszámú tévhit az, hogy a precíziós készülék ára a csillagászati összegekkel vetekszik. Nos, mielőtt rátérünk az árakkal kapcsolatos kérdések taglalására, érdemes azt is megemlíteni, hogy a minőséget minden esetben meg kell fizetni! Nem kivétel ezen szabály alól az öntözőrendszer telepítés sem, mégis bátran kijelenhetjük, hogy a beinvesztált összeg nem megfizethetetlen, sőt, gyorsan megtérül. Gyakori hibás alapokon nyugvó hiedelem, hogy a technika beszerelése magas vízfogyasztással jár.

Az öntözéstechnika Kistelek és az ország egyéb részeiben sem jár nagyobb vízfogyasztással, mint a manuális locsolás, sőt! Mivel a rendszert profi szakember tervezi meg és helyezi üzembe, annak vízfogyasztása pontosan azt a szintet hozza, amit a kertben élő növények egészséges növekedéséhez szükségeltetik. Sokakat, akik már hajlandóak lennének a személyes találkozó leszervezésére, visszatántorít az indokolatlan pletyka, miszerint a locsolórendszer utólag már nem telepíthető.

A valóságban ennek természetesen semmi akadálya, mint ahogy annak sem, hogy a munka javarésze télen folyjék. A több mint 12 éve a pályán lévő okleveles kertépítő, Szili Krisztián szerint a telepítésnek semmi akadálya télen, feltéve, ha a kertet nem borítja vastag hóréteg, illetve ha a föld nem fagyos. Az öntözéstechnika Kistelek lakóinak is ugyanannyiba kerül, mint az ország bármelyik részén élő polgároknak, hiszen Szili úr nem tesz különbséget térség és térség között. Az egyedüli tényező, ami személyre szabja az adott rendszer árát, a talajviszonyok és az egyéni kérések.