Webáruház

UV álló kültéri szövet megvételénél figyeljünk a részletekre!

UV álló kültéri szövet
UV álló kültéri szövet

Tavasszal mindig nagy keletje van a kerti bútoroknak, de sokan csak felújítják a régi dolgaikat. Könnyen lehet viszonylag olcsón, vízálló kárpithoz jutni, de fontos a kérdés, hogy vajon az UV álló kültéri szövet milyen összegért vehető meg? Ezt senki ne felejtse el megkérdezni a kereskedésben vagy a webáruházban, mert később nagyon bánni fogja, ha nem teszi!

Az UV álló kültéri szövet élettartalma ugyanis jóval hosszabb, mint a hagyományos változatoké. Ez első ránézésre nem derül ki, mert a különböző tulajdonságú szövetek tapintásra, ránézésre könnyen összetéveszthetőek. A titok az anyagon belül van. A Napból érkező káros sugárzás nagyon erős, ez az, ami miatt a bőrünk is lebarnul, de akár meg is éghet. Ugyanez a hatás éri a kerti bútorokat is, amelyeket akár egész nap érheti a napsütés.

Az UV álló kültéri szövet anyaga sokkal jobban ellenáll a becsapódó sugárzásnak, így a szövet csak nagyon lassan károsodik. Ezzel szemben, ha nem UV álló kültéri szövetet választott, azt fogja tapasztalni, hogy a párna hamar elveszíti a színét, a huzat pedig foszlani kezd.