Webáruház

Segít a bajban a kompresszoros inhalátor

kompresszoros inhalátor
Kompresszoros inhalátor

A légúti megbetegedések senkit sem kímélnek és sajnos egyre többször jelentkeznek, ami nagyon meg tudja keseríteni az életet. A légzőszervi problémákra az egyik leghatásosabb módszer a kompresszoros inhalátor, ami gyors és jó minőségű porlasztást képes elérni. Továbbá alkalmazható a legtöbb felírt gyógyszerrel és ezeknek növeli a jótékony hatásait.

A harmoniagyogyaszat.hu webáruházból megvehető EMED kompresszoros inhalátor használata igazán egyszerű, ezért otthoni alkalmazásra is tökéletes. Olyan készülékről beszélünk, ami bármilyen folyékony gyógyszert képes porlasztani, ily módon pedig jelentősen megkönnyíti azok belégzését.

Gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt ajánlott a használata. De ez a kompresszoros inhalátor ugyanakkor a tüdő rendellenességeinek, hörghurut, asztma, arcüreggyulladás, allergia és nátha kezelésére is ideális. Tartozékai a következők: felnőtt- és gyerekmaszk, száj- és orrcsutora, vezeték, szűrő és gyógyszeradagoló. Nagyon jó szolgálatot tehet baj esetén a kompresszoros inhalátor.