Szolgáltatás

Randi oldal extra lehetőségekkel

Randi oldal
Randi oldal

Amikor elképzeljük a társunkat magunk mellett, nem mindig arra gondolunk, hogy a legbiztonságosabb módszer megtalálni őt az interneten. Pedig a megoldás egy randi oldal is lehet. Nem mindig úgy jönnek a lapok, hogy a személyes barátságok, az ismeretségek által talál rá valakire a szerelem. Ebben az esetben bátran használható a világháló, hiszen manapság annyira fejlettek a társkereső felületek, hogy teljes védettségben kereshetjük a partnerünket.

Több szempont alapján is felkutatható az igazi. Beállítható minden általunk elképzelt feltétel. Többek között a város, ahol élünk, de akár az iskolai végzettség alapján is kereshetünk, sőt, a kínai horoszkópon belül is szelektálhatunk a felhasználók között.

A randi oldal egyébként teljes mértékben úgy működik, mint bármilyen más online platform. Regisztrációhoz kötött, a hírlevél küldését is kérhetjük, valamint Facebook profilunkkal is beléphetünk. Extra lehetőségként pedig a csoportokon belül is keresgélhetünk, a saját érdeklődésünknek megfelelően.