Webáruház

Sokáig használható kutyapóráz

Tartós kutyapóráz

Gondos gazdinak nemcsak a kutyájának az egészsége fontos, hanem a biztonsága is. Ahhoz pedig, hogy teljes oltalomban részesüljön, kutyapóráz szükséges a sétákhoz. Ha a gazdi fogja a póráz végét, bizonyosan nem történhet az állatnak semmi baja.

Nem futhat ki az útra az autók elé, nem kóborolhat el, tehát védve van mindenféle veszélytől. Az elcanino.hu webáruházból Ön is beszerezheti a modern kutyapóráz remek típusát, ami natúrszínű és normál karabinerrel van felszerelve. A minősége minden szempontból kiváló, valamint rendkívül praktikus darab. Könnyen kezelhető, strapabíró darab.

Amennyiben mindennap sétáltatja a kedvencét és teljes biztonságban akarja tudni, akkor mindenképpen érdemes olyan kutyapórázt vásárolnia, ami rendkívüli minőségével garantálja, hogy évekig tudja használni. A kutyapóráz ára egyáltalán nem magas és spórolni is lehet, ugyanis rengeteg más termék megvételére van még lehetőség és amennyiben a rendelés összege meghaladja a 12 990 Ft összeget, akkor ingyenes a kiszállítás.