Szolgáltatás

Stabilitást garantál a festőállvány

festőállvány
Festőállvány

Amikor egy személyre szóló, szabadidős tevékenységet választunk, érdemes alaposan utánajárni, hogy milyen eszközökre lesz szükség a kivitelezéséhez. Ahogy a barkácsoláshoz nélkülözhetetlenek a minőségi eszközök, úgy a hagyományos képkészítéshez a festőállvány nyújt kivételes alapot. A vászon ezen a terméken kap helyet, ami stabilan tartja azt bármilyen körülmények között.

A gumis talp ezzel a céllal született meg. Ahogy egy munkás a szerszámait, úgy mi is vihetjük magunkkal a készletünket, hogy azt olyan helyzetekben alkalmazzuk, ahol szükségünk van rá. A festőállvány ezért néhány könnyed mozdulattal összecsukható és ilyen formában minimális helyet foglal el. Az autóban vagy táskában is szállítható, nagyobb távolságokra.

Természetesen a paraméterei meghatározóak, amire muszáj odafigyelnünk, hiszen csakis annak megfelelő vászon kaphat helyet benne. Ismerjük meg a festőállvány pontos adottságait a fessnekishop.hu oldalon és amennyiben elnyeri az a tetszésünket, rendeljük meg néhány kattintással! A kiszállítás után pedig azonnal felállíthatjuk, hogy próbára tegyük.