Szolgáltatás

Gördíthető irattári polcrendszer csavarmentes változatban

gördíthető irattári polcrendszer
Gördíthető irattári polcrendszer

A különböző irodákban tetemes mennyiségű irat gyűlik fel az évek során. Ezeket a dokumentumokat biztonságos helyen kell tárolni, ezért erre a célra a gördíthető irattári polcrendszer a lehető legjobb megoldás. Az irattárak kialakításánál és berendezésénél arra kell törekedni, hogy minél helytakarékosabban járjunk el, ugyanakkor az is fontos, hogy a dokumentumokhoz bármikor könnyen hozzáférjünk.

Persze ezek mellett, a polcok terhelhetősége és stabilitása is létfontosságú, hiszen akár több száz kiló papírt is el kell bírniuk. A raktech.hu webáruház gördíthető irattári polcrendszer típusai tökéletesen megfelelnek ezeknek a kihívásoknak. A polcrendszerek használatával maximálisan kihasználhatóvá válik a tér, valamint ennek helye bármikor egyszerűen és könnyedén megváltoztatható.

A gördíthető irattári polcrendszer ma már teljesen egyedi, személyre szabható, a különböző méreteinek köszönhetően, bármelyik irodában lehet neki helyet találni. A csavarmentes változat vásárlásával szakember segítségét sem kell kérni a beszereléssel kapcsolatban.