Szolgáltatás

Tartós kell legyen az ipari padló

ipari padló
Ipari padló

Ipari helyeken, akárcsak gyárakban és műhelyekben csakis tartós, biztonságos munkavégzést elősegítő padló lehet. Az Armadur biztosította ipari padló természetes adalékkal készül, aminek a szerves része az a nagy szilárdságú száraz keverék, amit a szakemberek direkt a monolit padlószerkezetek készítéséhez fejlesztettek ki.

Az ezáltal nyert ipari padló és felület minden olyan ipari és kereskedelmi helyen, környezetben beválik, ahol nagyon fontos a hosszú élettartam, a tartósság és persze a nagy kopásállóság. Az ilyen felületek nem mellesleg árban is reálisak, ezért ez még egy ok arra a vásárlók szemében, hogy ezt válasszák. Az Armadur ipari padló kiválóan helytáll ott is, ahol napi szinten nagy targoncaforgalommal kell számolni.

Ennek a gyakori felhasználási területei az áruházak, bevásárló központok raktárai, ipari csarnokok, logisztikai központok, parkolóházak, mélygarázsok és a javító műhelyek. Az elkészített ipari padló minden esetben nagy keménységről, kopásállóságról és csúszásmentes, pormentes felületről tesz tanúbizonyságot. Ezek mind fontos tulajdonságok.