Szolgáltatás

Szeptember 1-től megnyílt a COD béta!

Konzolok szervize Twitter

A virtuális játékok világában szenzációnak számít, amikor bejelentik egy újabb megjelenését vagy valamelyik meglévőnek a folytatását. Legalább ugyanilyen hatalmas esemény a béta kipróbálása, amire rengeteg játékos vár. A Konzolok szervize Twitter oldalán bejelentették, hogy szeptember 1-től 4-ig kipróbálható a Call of Duty WWII.

A béta tulajdonképpen egyfajta kedvcsinálóként szolgál. Nyilván ezzel a saját piacát teremti meg a fejlesztőcsapat, hiszen akik kipróbálják, azok általában meg is rendelik majd. Többnyire a konzolok nagy részén ekkor már elérhető lesz a játék, méghozzá 4 napig ingyenesen.

Nem árt az ilyen lehetőségeket kihasználni, hiszen ez idő alatt a játék kiismerhető, így könnyebb eldönteni, hogy érdemes megvásárolni vagy nem, mivel ahogy a filmek világában, úgy itt is néha megtörténik, hogy egy játék, aminek profi reklámot készítettek, nem múlja felül a vártakat. Ezért van akkora jelentősége a Konzolok szervize Twitter oldalán bejelentet hírnek. A Konzolok szervize Twitter révén folyamatosan informálódhat az újdonságokról.