T18 trapézlemez árak
Webáruház

T18 trapézlemez árak befolyásoló tényezői

A T18-as trapézlemez kifejezetten tetőfedésre alkalmas változat. A T18 trapézlemez árak pedig attól függnek, hogy milyen bevonat kerül erre a kiváló minőségű alapanyagra. De lássuk, mivel is állunk szemben, azaz, mi teszi különlegessé a T18-ast? A T18-as trapézlemez vízelvezető horonnyal vagy más néven vízorral rendelkezik és kifejezetten masszív, profilként való felhasználásra is alkalmas.

Kellő merevségű, sűrű bordázatú, tehát ha Ön úgy gondolja, akár homlokzati profilként is alkalmazhatja elsősorban lakossági felhasználásra vagy akár kisebb gazdasági épületekhez is. Ennek a trapézlemeznek a fedőszélessége 1075 milliméter és a teljes szélessége közel 1125 mm.

Az ajánlott lemezhossz, akárcsak a T14-nél, 8 ezer milliméter. A lemezvastagság ezúttal 0,5 és 0,75 milliméter között alakul, a profilmagasság pedig 17,3 milliméter. Ez a típus alacsonyabb és magasabb bordamagasságú trapézlemezként is elérhető, és mindössze 2 hét alatt le is szállítjuk Önnek a megrendelt mennyiséget.

Felhasználási igénytől függően, kérhető alucink, poliuretán vagy lakk bevonattal és akár 40 és 55 év garanciális idővel is, sőt, akár viszonylag egyszerű, beltéri felhasználásra szánt bevonattal is rendelhető. A T18 trapézlemez árak tehát elsősorban a bevonattól és a trapézlemez méretétől függenek. Önnek mire van szüksége? Nálunk mindent megtalál.