Vásárlás

Téli igényekhez szabható a futókerékpár

futókerékpár
Futókerékpár

A gyermekek szívesen közlekednek a tanulóbiciklivel a meleg évszakban. Akkor miként lehetne tőlük elvárni, hogy a lemondjanak a futókerékpár nyújtotta élvezetekről télen? Sehogy! Ez a baba jármű ugyanolyan szórakoztató és hasznos lehet télen, mint tavasszal vagy nyáron. A lábbal hajtható bicikli a többfunkcionális közlekedési eszköz típusai közé tartozik, ezért télen is az időjárási körülményekhez szabható.

Ehhez csak sítalpakra van szükség. A sítalppal ellátott futókerékpár lehetővé teszi, hogy a kicsik a ropogós havon haladjanak anélkül, hogy leesnének. A szülők nyugodtak lehetnek a gyermeküket illetően, aki örömmel élvezheti a friss levegőn való tartózkodást és maximálisan élvezi a kint töltött időt.

A bicikli kerekeire néhány másodperc alatt felszerelhetőek a sítalpak. Ezt a szülők is megtehetik gond nélkül, de szakemberhez is fordulhatnak segítségért. Amikor sítalpat választ, vannak univerzális lehetőségek, de a vásárlás előtt feltétlenül kérdezzen meg egy szakembert, hogy azok megfelelnek-e az adott futókerékpár modellhez!