Vásárlás

Vásároljunk időben fogkefe fejet!

fogkefe fej
Fogkefe fej

A kellemes lehelet megőrzéséért elég sokat kell tenni. A rágóeszközeink könnyedén a szuvasodás áldozataivá válhatnak, hiszen a cukrokban gazdag táplálkozás miatt olyan baktériumok szaporodnak el, amelyek gyorsan tönkreteszik a fokzománcot. Ezen kellemetlen állapot mérséklése érdekében, fontos a rendszeres tisztítás. A fogkefe fej éppen ezért pótlásra szorul.

Az elektromos készülékek esetében kulcsfontosságú, hogy 3 havonta erre sor kerüljön. Ellenkező esetbe a hatásmechanizmus csökken, ami az eredményességet gátolja. A fogkefe fej csakis adott márkájú és típusú eszközhöz csatlakoztatható. Ebben található egy speciális piezo-chip, ami az ultrahang generálást végzi.

A csatlakozás több érintkezőn keresztül történik, így kifejezetten az egymással kompatibilis szerkezetek tudnak összhangban dolgozni. Az Emmi-dent fogkefe fej kedvező áron megrendelhető a patikatars.hu oldalon. Érdemes időben és kellő mennyiséget betárazni, hogy mindig legyen tartalék és ne az utolsó pillanatban jusson eszünkbe a vásárlás, amikor már teljesen kifogytunk minden darabból.