mélykúti szivattyúk
Webáruház

Mélyebb kutakhoz tökéletesen alkalmazhatók a mélykúti szivattyúk

A szivattyúk folyadékszállításban vállalt szerepe nagyon fontos, sőt, már elengedhetetlen az élet számos területén. A mélykúti szivattyúk alkalmazhatósága rendkívül széles körű, kertektől, hétvégi házaktól az ipari, mezőgazdasági területekig elterjedt a használatuk. A mélykúti szivattyúk alkalmasak tiszta víz szivattyúzására, ezáltal ellátva akár a háztartást is a szükséges vízmennyiséggel.

A hagyományos szivattyúkkal ellentétben, ezek a berendezések a víz alá merülnek, ezért az alkalmazásuk abban az esteben praktikus, ha az üzemi vízszint 8 méternél mélyebben található. Az ideális szivattyú kiválasztásánál azonban nemcsak a vízszínt a meghatározó tényező, a kút egyéb tulajdonságait, többek között a vízhozamát is figyelembe kell venni.

Továbbá a felhasználás célja is döntő szempont kell, legyen, ugyanis nem mindegy, hogy öntözésre vagy hidroforos kiegészítéssel a háztartás vízellátásának biztosítására szeretnénk használni. A teljesítmény és a méret helyes megválasztásához ajánlott szakember tanácsát kérni, annak érdekében, hogy a rendszer garantáltan hatékonyan működjön.